Sreda, 15/02 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
15/02Nasional Asunsion vs Sport Huancayo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/02/2023 08:14
U utorak je pored mečeva Lige šampiona nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Nasional Asunsiona i Huankaja. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Nasional Asunsion

Nasional je u prvom meču kvalifikacija za Kopa Libertadores odigrao jednu jako slabu utakmicu, pošto je taj duel završen pobedom peruanskog predstavnika, a na kraju je rezultat bio 2:1.
U međuvremenu je Nasional slavio na gostovanju kod Kabaljera u okviru paragvajskog šampionata, pošto je taj susret završen rezultatom 0:1, a sigurno je da je to jedan od razloga zbog čega ova ekipa u veoma lepom raspoloženju dočekuje večeras Huankajo u revanš meču kvalifikacija za Kopa Libertadores.
Inače, trenutno se tim iz Asunsiona nalazi na trećem mestu na tabeli sa maksimalnih šest osvojenih bodova.

Huankajo

Što se tiče Huankaja, ova ekipa drži sve u svojim rukama, pošto je peruanski predstavnik u prvom meču kvalifikacija za Kopa Libertadores odigrao jednu dosta dobru partiju i potpuno zasluženo savladao Nasional Asunsion.
Domaća ekipa je pobedonosni pogodak postigla u šestom minutu sudijske nadoknade što je bio povod za veliko slavlje Huankaja, koji inače slove za jedne od najvatrenijih u Peruu.
Inače, u prošlom kolu prvenstva ove zemlje Huankajo je slavio na gostovanju kod Kuska, kada je bilo 0:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da je Nasional na papiru daleko bolji rival od Huankaja, i smatramo da će domaća ekipa to potvrditi i na ovom susretu pa vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.