Sreda, 15/02 - Fudbal, Švajcarska, Super League
15/02Winterthur vs ServetUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
14/02/2023 18:45
Sreda nam donosi jedan zaostali meč švajcarskog šampionata, u kom će snage odmeriti Vintertur i Servet. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Vintertur

Kako sada stvari stoje utisak je da ćemo fudbalere Vintertura do kraja sezone gledati u velikoj borbi za opstanak u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i poslednjeplasirani Cirih.
U prošlom kolu je Vintertur odigrao upravo u gostima kod Ciriha, a taj susret je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1.
Pre toga je devetoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Lugana, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Servet

Slobodno možemo pričati o tome da su fudbaleri Serveta najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja švajcarske Superlige, a to će nam najbolje potvrditi i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli, ruku na srce uz čak šesnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Jang Bojs, koji je praktično već viđen kao novi šampion.
U prošlom kolu je drugoplasirana ekipa na tabeli nakon serije loših rezultata ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Grashopersa, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Veoma je teško prognozirati ovaj susret, jer sigurno da i jedni i drugi žele da dođu do bodova, ali utisak je da se golovi nikako ne bi smeli dovesti u pitanje, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.