Sreda, 15/02 - Fudbal, Kipar, Cyprus Cup
15/02Omonia Nicosia vs APOELDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/02/2023 19:51
U sredu je veoma interesantna ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i mečeve kiparskog Kupa, pa smo za vas analizirali duel između Omonije i APOEL-a. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Omonija

Mora se priznati da smo dosta više očekivali od Omonije u ovogodišnjem izdanju kiparskog šampionata, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Kipra i tim koji ne tako davno iz kvalifikacija za Ligu šampiona izbacio Crvenu Zvezdu, doživeo poraz na svom terenu proti Arisa, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Tim porazom je Omonija ozbiljno dovela u pitanje svoj plasman u plej-of, a valja napomenuti da ova ekipa na četiri poslednja susreta ne zna za trijumf.

APOEL

Što se tiče APOELA, utisak je da je sve krenulo kako treba po ovu ekipu od kako je na klupu seo Vladan Milojević.
Od tima koji je u jednom trenutku doveo u ozbiljno pitanje svoj plasman u doigravanje, APOEL je došao do drugog mesta na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani AEK, koji je nedavno na svom terenu i savladao nekadašnjeg učesnika Lige šampiona, rezultatom 2:1.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Vladana Milojevića odigrali jedan dosta dobar meč na gostovanju kod nimalo naivnog Paralimnija i slavili rezultatom 1:2, što je bio šesnaesti trijumf u sezoni.

Naš predlog

Oba tima će učiniti sve da dođu do plasmana u polufinale kiparskog Kupa, pa zbog svega toga sasvim sigurno treba očekivati golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.