Četvrtak, 16/02 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
16/02Salcburg vs RomaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/02/2023 21:06
U četvrtak nas očekuju prvi mečevi nokaut faze Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Salcburga i Rome. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Salcburg

Ponovo su fudbaleri Salcburga prošle sezone bez većih problema došli do titule šampiona Austrije, a kako sada stvari stoje to će biti slučaj i ove sezone, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz velikih šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Šturm.
Inače, u prošlom kolu je aktuelni šampion Austrije ostvario ubedljiv trijumf na domaćem terenu protiv Lustenaua, a taj meč je završen rezultatom 4:0, čime je ova ekipa i definitivno obezbedila plasman u plej-of najkvalitetnijeg ranga austrijskog fudbala.

Roma

Nakon prošlosezonskog trijumfa u premijernom izdanju Lige konferencija, sigurno je da Roma ima ogromne ambicije i u Ligi Evrope.
Ipak, treba podsetiti da je italijanski predstavnik uz dosta muke došao do plasmana u nokaut fazu i to nakon trijumfa u poslednjem kolu nad Ludogorecom.
Što se tiče Serija A, Vučica je na pravom putu da dođe do plasmana u Ligu šampiona, pošto se u ovom trenutku Rimljani nalaze na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u elitno takmičenje.

Naš predlog

Salcburg postiže dosta pogodaka na svom terenu, ali je ovog puta protivnik izuzetno ozbiljan, pa se vrlo lako može desiti da i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.