Četvrtak, 16/02 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
16/02Lacio vs CFR Cluj1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
14/02/2023 21:20
U četvrtak se pored Liga Evrope igraju i mečevi nokaut faze Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali susret koji će biti odigran na Olimpiku gde će fudbaleri Lacija ugostiti Kluž. Početak ovog susreta je zakazan za 21h.
Lacio

Lacio nažalost nije uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope, i to posle jedne nesvakidašnje situacije pošto su čak četiri tima na kraju grupne faze imala isti broj bodova, pa će Lacijali morati da se zadovolje plasmanom u nokaut fazu trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Inače, u prošlom kolu italijanske Serije A Rimljani su doživeli neprijatan poraz na svom terenu od Atalante, kada je bilo 0:2, što je izabranike Maurisija Sarija odaljilo od plasmana u Ligu šampiona, što i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.

Kluž

Fudbaleri Kluža su prošle sezone ponovo došli do titule šampiona Rumunije, a svakako da će primarni cilj i ovog puta biti titula prvaka ove zemlje.
U ovom trenutku se jedan od najtrofejnijih rumunskih klubova nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Farul, koji se mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli rumunske Lige 1.
U prošlom kolu prvenstva, Kluž je doživeo neprijatan poraz na gostovanju kod Krajove, a taj meč je mimo svih očekivanja završen pobedom domaćeg tima od 2:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Lacio dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom susretu protiv rumunskog predstavnika, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.