Subota, 18/02 - Fudbal, Italija, Serija B
18/02Peruđa vs Ternana1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/02/2023 20:44
U 25. kolu italijanske Serije B, sve bolja Peruđa dočekuje Ternanu. Utakmica se igra u subotu u 16.15.
Peruđa

U glavnom gradu Umbrije gosti se ne provode dobro na terenu u poslednje vreme. Peruđa je bez poraza na svom terenu u poslednjih pet utakmica, pobedili su Đenovu, Veneciju i Brešu, a remizirali sa SPAL-om i Palermom. I dalje su u zoni ispadanja, pre svega zbog lošeg otvaranja sezone, ali po igrama u prethodnim kolima, sumnjamo da neće i naredne sezone igrati u drugoligaškoj konkurenciji. Na strani nisu toliko uspešni, u prethodnom kolu izgubili su od Askolija minimalnim rezultatom, a ta utakmica mogla je da ih izvede iz zone ispadanja. Trenutno su 16. sa 26 bodova, ta pozicija donosi plasman u baraž za opstanak, a cilj je da se bordo tim pomeri barem jedno mesto napred. Čak polovinu odigranih mečeva okončali su porazom, a 12 neuspeha, pored njih, još ima samo poslednjeplasirana Kozenca.

Ternana

Gosti su u nešto boljem položaju od Peruđe, utoliko jer imaju osam bodova više na kontu. Za Ternanu, bar za sada, nema opasnosti kada je status u pitanju, ali će morati i dalje da održavaju formu i ne dozvole neku seriju poraza s obzirom da se igra još punih 13 kola. Terana nije izgubila u tri prethodna kola, posle pobede nad Modenom usledili su nerešeni rezultati sa Kozencom i Parmom. Možda su se nadali boljem učinku u te dve utakmice, pošto bi ih samo jedan bod više osvojen pomerio za čak pet pozicija. Naime, šestoplasirani Kaljari ima samo jedan bod više od Ternane koja je trenutno, zbog slabe gol razlike, na 11. poziciji. Na poslednjih sedam gostovanja Ternana nije pobedila, imaju četiri poraza i tri remija, ali su itekako umeli da slave na strani u ovoj sezone. Tako su od sredine septembra do sredine oktobra uspeli da pobede tri puta uzastopno na strani, slavili su protiv Parme, Ćitadele i Beneventa, što su im jedine gostujuće pobede do sada.

Predlog

U prvom delu sezone u Ternani domaćin je slavio minimalan trijumf. Tako je bilo i u prošloj sezoni u Ternani, dok je u Peruđi bilo 1:1. Peruđa je svoj poslednji trijumf nad Ternanom ostvarila još 2017. godine i to na strani, dok je u Peruđi domaćin slavio godinu ranije. Sada prednost dajemo Peruđi i očekujemo njen trijumf. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.