Petak, 17/02 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
17/02ADO Den Hag vs Cvole1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
16/02/2023 11:20
Holandska druga liga je ove sezone izuzetno interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Den Haga i Cvolea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Den Hag

Da je Den Hag pružao ovako dobre partije kao što je to slučaj u poslednje vreme, sada bi pričali o borbi ovog tima za ulazak u Erediviziju, a ne za plasman u doigravanje.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na dvanestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na osmoplasirani Jong AZ, a poznato je da će osam prvoplasiranih timova na kraju sezone izboriti plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je Den Hag odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Jong PSV-a kada je bilo 1:2.

Cvole

Malo ko se nadao da će fudbaleri Cvolea igrati dobro u ovogodišnjem izdanju holandske druge lige, a u ovom trenutku je situacija takva da se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Herakles, ali i čak petnaest poena prednosti od trećeplasiranog Almerea, pa već sada slobodno možemo konstatovati da ćemo ovaj tim naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu holandskog fudbala.
U prošlom kolu je Cvole ostvario novi trijumf, ovog puta na svom terenu protiv Jong AZ-a, kada je bilo 4:1.

Naš predlog

Vrlo verovatno nas očekuje meč sa velikim brojem golova, ali ipak prednost dajemo gostujućem timu koji igra fenomenalno ove sezone, pogotovu u gostima, gde je do sada ova ekipa ostvarila devet trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Kladionica CircusBet dvojku plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.