Petak, 17/02 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
17/02Paderborn vs KajzerslauternUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/02/2023 11:28
Nemačka Cvajta se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Paderborna i Kajzerslauterna. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Paderborn

Fudbaleri Paderoborna igraju fantastično u drugom delu šampionata, što nam najbolje pokazuje i podatak da je ova ekipa na tri poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Hejdenhajm, čime je Paderborn istakao jasnu kandidaturu za plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Hanovera u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 3:4.

Kajzerslautern

Kajzerslautern je čak četiri puta osvajao nemačko prvenstvo i sigurno je da ovom timu nije mesto u Cvajti, međutim, sada su stvari još i dobre, pošto je ova ekipa sa sjajnom tradicijom godinama unazad nastupala u trećoj ligi.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Nemačke nalazi na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Paderborn, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je Kajzerslautern prekinuo jednu dugu seriju trijumfa i doživeo poraz na strani kod Senkt Paulija, a taj meč je završen minimalnom pobedom domaćina.

Naš predlog

Kako su oba tima trenutno poravnata na tabeli, utisak je da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom susretu, a to nam potencijalno donosi i veliki broj pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.