Nedelja, 19/02 - Fudbal, Španija, Segunda
19/02Deportivo Alaves vs Ibiza-Eivissa1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
16/02/2023 12:17
Baskijci su apsolutni favoriti protiv novalije iz poznatog letovališta. Utakmica u Vitoriji igra se u nedelju u 16.15.
Alaves

Tim Alavesa čvrsto je rešio da se vrati u La Ligu. Trenutno su na trećem mestu a u elitu direktno idu dve prvoplasirane ekipe. Na tim pozicijama su sada Las Palmas i Levante, sa tri odnosno bodom prednosti. Ipak, nije samo Alaves tim koji želi da skine sa vrha bar jednu od ove dve ekipe. Tu su Granada i Eibar koji imaju dva boda manje od Alavesa, dok su vrlo blizu i Albasete i Burgos. Baskijci su vezali četiri pobede u prvenstvu Segunde, pobedili su Santander i Eibar na svom terenu u Vitoriji, dok su na strani trijumfovali kod Mirandesa i Saragose. Na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica na domaćem terenu Alaves je pobedio šest puta, a izgubio samo od Levantea. Alaves je trenutno najefikasniji tim lige sa 35 postignutih golova, a toliko je do ovog kola postigla samo ekipa Albasetea.

Ibica

Ekipa iz luksuznog letovališta je u Segundu prvi put ušla proletos i kako sada stoje stvari, brzo će nazad u treću ligu. Bez trijumfa su već osam kola, ali bi naznaka nešto boljih rezultata mogao da bude niz od tri uzastopna remija. U poslednje tri utakmice Ibica je igrala nerešeno sa Kartahenom i Ponferadinom na svom terenu, dok su bez golova igrali protiv Luga u gostima. Slabu vajdu imala je Ibica od tih remija, sa ta tri boda stigli su do ukupno 19 pa i dalje zauzimaju poslednje mesto na tabeli Segunde. Iz lige će ispasti četiri poslednjeplasirana tima, a prvi tim iznad crte, u ovom trenutku ima čak 11 bodova više od Ibice. To jasno pokazuje kakve su šanse ovog tima da opstane u drugoj ligi, a posle skoro izvesnog poraza u Vitoriji taj zadatak biće još teži.

Predlog

Ibica nije igrala tako loše na početku sezone, Protiv Alavesa su odigrali 1:1 na svom terenu, ali sada je tim iz Baskije apsolutni favorit. Ne samo zato što je teren u Vitoriji \'\'vruć\'\', već i zbog kvaliteta koji nekadašnji prvoligaš poseduje. Za Ibicu se avantura u Segundi bliži kraju, a naš predlog za ovaj meč je jedinica. Za pobedu Alavesa se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.