Subota, 18/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
18/02Čelsi vs Sautempton1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/02/2023 14:13
U subotu je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čelsija i Sautemptona. Susret između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Čelsi

I pored prevelikih ulaganja u zimskom prelaznom roku, Čelsi i dalje ima ogromnih problema u prvenstvu i kako sada stvari stoje sva je prilika da ovu ekipu naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona.
Kada smo već kod ovog takmičenja, treba napomenuti da je u prvom meču osmine finala Dortmund bio bolji, a taj duel na Signal Iduna parku je završen pobedom domaćeg tima od 1:0, iako je Čelsi propustio mnoštvo prilika.
Što se tiče prvenstva, u prošlom kolu su Plavci samo remizirali na gostovanju kod Vest Hema, kada je bilo 1:1.

Sautempton

Sautempton igra jako loše u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige, i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ovaj tim naredne sezone gledamo u Čempionšipu.
Naime, u ovom trenutku se popularni Sveci nalaze na petnaestom mestu na tabeli, i imaju četiri boda manjka u odnosu na tim koji se nalazi u bezbednoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva je "fenjeraš" doživeo čak četiri poraza uz samo jedan trijumf, a u prošlom kolu je Sautempton poražen na svom terenu od Vulvsa, pošto je taj susret završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Utisak je da bi bilo previše kada Čelsi ne bi slavio ni na ovom susretu zbog čega vam preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.