Subota, 18/02 - Fudbal, Italija, Serija A
18/02Monza vs Milan1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
17/02/2023 14:19
Italijanska Serija A možda neće biti interesantna ove sezone kada je borba za Skudeto u pitanju, ali je utisak da uzbuđenja neće izostati kada je u pitanju borba za plasman u Ligu šampiona. Ovog puta smo za vas analizirali meč između Monce i Milana koji je zakazan za 18 časova.
Monca

Fudbaleri Monce igraju sjajno u svojoj debitantskoj sezoni u društvu najboljih, a svakako da je najbolji pokazatelj za to podatak da se klub koji je u većinskom vlasništvu Silvija Berluskonija trenutno nalazi na fantastičnom desetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Torino.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala još jedan fenomenalan meč na strani i upisala svoju treću vezanu pobedu na gostujućem terenu, a ovog puta je žrtva bila Bolonja, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.

Milan

Milan je katastrofalno startovao u ovoj godini, međutim, deluje da polako ali sigurno stvari dolaze na svoje mesto.
Naime, aktuelni šampion Italije je u prošlom kolu slavio na svom terenu protiv Torina, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što je verovatno i mnogo bitnije u ovom trenutku, Rosoneri su slavili u prvom meču osmine finala Lige šampiona na San Siru protiv Totenhema, a taj susret je završen rezultatom 1:0, što je svakako lepa zaliha pred revanš koji je na programu za dve sedmice.

Naš predlog

Monca igra u poslednje vreme dosta bolje u gostima, nego na svom terenu, što bi po našem mišljenju mogao da iskoristi Milan koji polako i sigurno diže svoju formu pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.