Ponedeljak, 20/02 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
20/02Utrecht U23 vs NAC Breda1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
18/02/2023 19:40
Poslednjeplasirani tim holandske druge lige dočekuje bivšeg prvoligapa u ponedeljak u 20 časova.
Jong Utreht

Mladi tim Utrehta igra veoma lošu sezonu i čvrsto drži \'\'fenjer\'\' u holandskoj Erstediviziji. Posle 24 odigrane utakmice u drugoj ligi u zemlji lala ova ekpa ima samo 17 bodova, čak sedam manje od prvog tima ispred njih, a to je u ovom trenutku To Oss. Ipak, i za ovaj tim, kao i za ostale druge ekipe holandskih velikana koje se takmiče a drugoligašima, najvažnije je da promovišu nekog novog mladog fudbalera, koji bi, koliko na leto, mogao da zaduži dres prve ekipe. Na poslednjih šest utakmica Jong Utreht nije pobedio, a samo je dva puta uspevao da izbegne poraz. Dogodilo se to u mečevima sa Den Hagom i Grafšapom, dok su u prethodnom kolu na vom terenu, minimalnim rezultatom, izgubili od Telstara. To nije bilo toliko strašno pošto su samo kolo ranije izgubili od Heraklesa sa 6:1.

Breda

Mada su van zone doigravanja fudbaleri Brede bi ipak mogli tamo da završe. Trenutno, pred ovu utakmicu, nalaze se na 11. mestu, ali bi ih trijumf prebacio na devetu poziciju, tik ispod crte kada je doigravanje u pitanju. Da podsetimo, u Erediviziju idu dve prvoplasirane ekipe, dok će timovi koji su plasirani od 3. do 8. mesta, uz dva tima iz prve lige koji izbore barađ, igrati za mesto u eliti. Breda jeste nekadašnji prvoligaš, ali trenutno nemaju potreban kvalitet. Sada su u nešto boljoj formi, u šest kola odigranih u drugom delu sezone imaju čak 4 pobede, jedan remi i samo jedan poraz. Izgubili su samo od Den Haga, ali su ispali i iz nacionalnog kupa porazom od Herenvena, člana Ersedivizije.

Predlog

Bilo kako bilo Breda je mnogo bolji tim od mlade ekipe Utrehta. U prvom delu sezone Breda je na svom stadonu slavila sa 3:1, a očekujemo da i sada budu ubedljivi, mada su gosti u Utrehtu. Za dvojku se dobija fantastična kvota u kladionici Mozzartbet od 2.50 i smatramo da je treba iskoristiti. Zato je naš predlog pobeda gosta u ovom meču.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.