Ponedeljak, 20/02 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
20/02VfB Oldenburg vs Hallescher FC1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
18/02/2023 20:40
Kolo u nemačkoj trećoj ligi zatvara duel dva tima iz zone ispadanja. Oldenburg dočekuju Halešer u ponedeljak u 19 časova.
Oldenburg

Domaćin je stigao u savezni rang prošlog proleća. Prvo su trijumfovali u regionalnoj ligi Sever, a onda u baražu, posle dva meča, nili su uspešniji od berlinskog BFC Dinama. Na staru se nisu snašli, imali su samo bod polse četiri prva kola, a onda su napravili neverovatnu seriju od šest mečeva bez poraza, sa četiri pobede i dva remija. Ni to nije dugo trajalo, uspedila je serija od 6 uzastopnih neuspeha, uz jedan remi, pa su tako otišli na pauzu. Sada Oldenburg četiri kola ne zna za pobedu, imaju dva remija i dva poraza i nije čudo što su trenutno na 17. mestu, prvom ispod crte, sa 21 bodom, koliko ima i drugi tim Borusije iz Dortmunda koji je ispred njih. U prošlom kolu Oldenburg je gostovao kod lidera Elversberga i izgubio sa 3:0.

Halešer

Tim iz Halea se nekako spasao prošle sezone ispadanja u četvrtu ligu, ali će mu to teško poći za rukom u ovoj, pogotovo ako nastave sa partijama kakve pružaju u poslednje vreme. Halešer je vezao četiri poraza, gubili su ubedljivo, u Drezdenu sa 7:1, a od drugog tima Frajburga s 3:1 na svom terenu prošle sedmice, i ostali su na poslednjem mestu na tabeli sa samo 17 osvojenih bodova iz 22 odigrane utakmice. Prvi tim iznad crte ima samo četiri više, što njihovu misiju spašavanja čini svakako mogućom, ali nikako uz ovakva rezultate. Kada igraju na svom terenu to još i liči na nešto, imaju četiri pobede i dva remija, dok su sa strane doneli samo tri boda, igrajući tri puta nerešeno, uz čak sedam poraza.

Predlog

U prvom delu sezone dogodio se prvi zvanični meč između Halešera i Oldenburga. Utakmica je pripala ekipi iz Halea, koja ima mnogo više iskustva u saveznom rangu takmičenja. Pobeda od 2:0 mnogo je tada značila Halešeru, ali se u međuvremenu Oldenburg pokazao kao ozbiljniji tim i sada je ispred svog rivala na tabeli. Naš predlog za ovaj meč je pobeda domaćeg tima, a za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.