Nedelja, 19/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
19/02PSŽ vs Lil1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/02/2023 10:34
Jedan od zanimljivijih mečeva kada je nedelja u pitanju se igra na \"Parku Prinčeva\" gde će fudbaleri PSŽ-a ugostiti Lil. Susret između ova dva tima je zakazan za 13 časova.
PSŽ

Fudbaleri PSŽ-a imaju dosta problema u poslednje vreme, a to smo najbolje videli u poslednja dva susreta koja je ova ekipa odigrala.
Prvo je u Ligi 1 klub koji sa klupe predvodi Kristof Galtje poražen na gostovanju kod Monaka, kada je bilo 3:1, da bi onda i u prvom meču osmine finala Parižani doživeli poraz i to na svom terenu od Bajerna iz Minhena, kada je bilo 0:1.
Trenutno se aktuelni šampion Francuske nalazi na prvom mestu na tabeli, uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Marsej.

Lil

Pamtimo svi da je Lil pre dve sezone mimo svih očekivanja došao do titule šampiona Francuske, međutim, od tada se ova ekipa nije posebno proslavila u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala.
U ovom trenutku se popularne Doge nalaze na petom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Monako, a upravo to treće mesto i jeste primarni cilj na kraju sezone, pošto ono donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji šampion Francuske slavio na svom terenu protiv Strazbura, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Nakon dva vezana poraza, mišljenja smo da bi PSŽ morao da slavi na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.