Nedelja, 19/02 - Fudbal, Španija, La Liga
19/02Rayo Vallecano vs SeviljaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
19/02/2023 10:51
U nedelju nas očekuje dosta uzbudljivih susreta širom Evrope, a jedan od njih se svakako igra i u Valjehasu gde će Rajo Valjekano ugostiti Sevilju. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Rajo Valjekano

Fudbaleri Rajo Valjekana slove za najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja španske La Lige, pošto se u ovom trenutku Falkao i drugari nalaze na sjajnom šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencije.
U prošlom kolu je Rajo Valjekano remizirao na veoma teškom gostovanju kod Hetafea, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je šestoplasirani tim na tabeli ostvario pet trijumfa na svom stadionu, dva remija i tri poraza.

Sevilja

Malo ko je očekivao da će Sevilja imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, međutim, stvari polako ali sigurno idu na bolje, pa se u ovom trenutku Andalužani nalaze na dvanaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo četiri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni.
U prošlom kolu je četa Horhea Sampaolija ostvarila trijumf na svom terenu protiv Majorke, kada je bilo 2:0.
Ne zaboravimo i da je Sevilja u prvom meču šesnaestine finala Liga Evrope bez većih problema savladala PSV sa 3:0.

Naš predlog

Oba tima igraju dosta dobro u poslednje vreme, a deluje da će i jedni i drugi dati sve od sebe da ovde dođu do trijumfa, što nam obećava golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.05

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.