Ponedeljak, 20/02 - Fudbal, Rumunija, Liga I
20/02Botoşani vs SepsiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/02/2023 12:08
Posle duže vremena, za vas smo analizirali jedan meč rumunskog fudbala, a ovog puta je reč o susretu između Botošanija i Sepsija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Botošani

Botošani je zaista sjajno započeo drugi deo šampionata, pošto je ova ekipa vezala tri trijumfa i pomakla se iz zone ispadanja, međutim u prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na gostovanju kod UTE, a taj susret je završen rezultatom 3:1, što je veoma zanimljivo bio i rezultat posle prvog dela igre.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Botošani odigrao dvanaest susreta i ostvario pet trijumfa, dva remija i pet poraza.

Sepsi

Sepsi se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do kraja šampionata boriti za plasman u doigravanje, gde će na kraju otići šest prvoplasiranih ekipa na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa u jednom sjajnom susretu remizirala na svom terenu protiv Čindije, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Inače, što se tiče partija na strani, do sada je Sepsi odigrao dvanaest mečeva van svog terena i upisao pet trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Naš predlog

Deluje da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu što nam potencijalno može doneti dosta golova, a i bez toga i jedna i druga ekipa u poslednje vreme igra izuzetno efikasne susrete, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.