Ponedeljak, 20/02 - Fudbal, Španija, La Liga
20/02Malaga vs Real Zaragoza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/02/2023 12:18
Odavno nije Segunda bila uzbudljivija, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Malaga i Saragose. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Malaga

Fudbaleri Malage imaju ogromnih problema ove sezone i vrlo lako se može desiti da nekadašnjeg četvrtfinalistu Lige šampiona gledamo naredne godine u trećoj ligi, što bi bila zaista prava katastrofa.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvadesetom mestu na tabeli Segunde, uz čak osam bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Albasetea, a taj susret je završen rezultatom 3:2.
Na domaćem terenu je Malaga do sada ostvarila samo tri trijumfa, šest remija i četiri poraza.

Saragosa

Za razliku od Malage, deluje da Saragosa neće imati previše problema kada je opstanak u pitanju, s obzirom da se nekadašnji prvoligaš trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Saragosa odigrala jedan jako loš meč i doživela težak poraz pred svojim navijačima od Alavesa, a taj susret je završen sa više nego ubedljivih 1:4.
Bio je to prvi poraz ove ekipe na domaćem terenu posle baš dosta vremena, a deluje da im isto sledi i na gostovanju kod Malage.

Naš predlog

Domaćinu su bodovi preko potrebni, pa vam toplo preporučujemo da probate ovde sa jedinicom za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.