Sreda, 22/02 - Fudbal, Meksiko, Liga de Expansion Mx
22/02Tlaxcala vs CD Tapatio1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/02/2023 13:22
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel iz meksičke druge lige, a ovog puta je reč o meču između Tlačkale i Tapatija. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:05h
Tlačkala

Fudbaleri Tlačkale nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, međutim kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Najbojli pokazatelj za to je što je ova ekipa na tri poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa, posle čega se ovaj tim nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Tapatio kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Doradosa, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Tapatio

Što se tiče Tapatija, ovaj tim igra izuzetno promenljivo na startu šampionata, međutim, i u takvoj situaciji se ova ekipa nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz samo tri bodova viška u odnosu na prvoplasiranu Raju2.
Do sada je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao sedam mečeva u drugom po kvalitetu rangu meksičkog fudbala i ostvario četiri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je jedan od glavnih favorita za plasman u najkvalitetniji rang meksičkog fudbala slavio na svom terenu protiv Tabaska kada je bilo 3:1.

Naš predlog

Tlačkala igra sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će desetoplasirani tim na tabeli na ovom susretu potvrditi da se nalazi u sjajnoj formi, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.