Utorak, 21/02 - Fudbal, Engleska, Liga 1
21/02Fleetwood Town vs Cambridge United1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/02/2023 13:28
Utakmica između Flitvida i Kembridža trebalo je da bude odigrana još u 22. kolu engleske Lige 1, ali je pomerena i na programu je u utorak u 20.45.
Flitvud

Domaći tim je znatno popravio formu u odnosu na početak godine kada su imali četiri vezana poraza u prvenstvu. Sada je Flitvud na tri poslednja meča osvojio sedam bodova i stigao na 16. mesto, ali se i bodovno odmakao od timova u zoni ispadanja. Njihov osnovni cilj je da i naredne sezone igraju u trećoj ligi i sve je posvećeno tome. Ako nastave sa ovakvim igrama problema ne bi trebalo da bude, ali ako ponovo uđu u krizu od pre mecec, mesec i po dana, ne piše im se dobro. Posle trijumfa nad Čarltonom u gostima i Piterboroom na svom terenu, ekipa Flitvuda je u subotu napravila jedno od većih iznenađenja osvajanjem bod na gostovanju kod lidera Lige 1, ekipe Plimuta. Meč je završen bez golova, pa je Plimut posle njega vrh tabele morao da prepusti šefildskim Sovama.

Kembridž Junajted

Potpuno neočekivano Kembridž je slavio u subotu u okršaju dva univerzitetska grada protiv Oksforda sa 1:0 i očuvao nadu u spas. I dalje je Kembridž Junajted u zoni ispadanja, nalaze se na 22. mestu ali su od prvog tima iznad crte, ekipe Akringtona, udaljeni samo jedan bod. U preostalih 14 utakmica za njih biće veoma važno da osvoje što je više bodova moguće, ali isto tako je i bitno da njihovi rivali iz donjeg dela tabele ne pobeđuju često. Pre pobede nad Oksfordom Kembridž je imao niz od čak osam utakmica bez trijumfa, a za to vreme su samo dva puta igrali nerešeno, dok su šest utakmica izgubili. Jako loše igraju na strani, na sedam prethodnih gostovanja imaju šest poraza i samo jedan remi.

Predlog

Pobeda nad Oksfordom možda je slučajnost, ali je značajno podigla samopouzdanje ekipi Kembridža, koja sada i protiv Flitvuda očekuje da osvoji neki bod. Međutim, domaćin je u odličnoj formi i smatramo da je bliži pobedi nego gost remiju. U prvom delu sezone meč u Kembridžu okončan je remijem 1:1, a sada predlažemo ejdinicu. Za pobedu Flitvuda koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.