Sreda, 22/02 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
22/02Celje vs NK BravoUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
20/02/2023 19:13
Domaćin se bori za plasman u Evropu, pošto nam se čini da je titula predaleko. Utakmica u Celju igra se u sredu od 15 časova.
Celje

Odličnu sezonu igra ekipa Celja ali je i pored toga zaostatak za vodećom Olimpijom dosta veliki. Bio bi još veći da Zmajčeki nisu prošlog vikenda poraženi u mariborskom Ljudskom vrtu. Pitanje je koliko je taj rezultat i pobeda \'\'ljubičastih\'\' odgovarao Celju pošto im je Maribor glavni konkurent za drugo mesto. Ipak, i drugi i treći će igrati u Evropi, pa je to krajnji cilj za Celjane. U dve utakmice odigrane u drugom delu sezone Celje je osvojilo četiri boda, pobedili su Muru sa 2:1, a onda u Sežani igrali 2:2 protiv domaćeg tabora. Sada imaju bod manje od Maribora, ali su im za petama Koper sa dva boda manje i Domžale sa četiri.

Bravo

Gosti iz Ljubljane trebalo bi da imaju miran završetak sezone. Ovaj poptun o privatni klub stoji solidno na tabeli, nalaze se na 7. mestu i bliži su borbi za opstanak nego za plasman u evropske kupove. Od dva tima koja su na deobi pretposlednjeg i poslednjeg mesta imaju po sedam bodova više, što znači da nisu obezbedili opstanak, ali je sigurno da imaju potreban kvalitet da i naredne sezone igraju u slovenačkoj eliti. Bravo je izgubio oba prvenstvena meča u 2023. godini, prvo od Olimpije u Stožicama a onda i Domžala na svom terenu. Time su nastavili niz loših rezultata započet još pre prvenstvene pauze, kada su imali četiri meča bez pobede, sa dva remija i dva poraza. Sada se taj niz povećao na šest utakmica u prvenstvu.

Predlog

Jasno je da Bravo nije u formi u kakvoj je bio u prvoj trećini prvenstva Sada imaju taj niz od šest utamica bez pobede sa samo dva osvojena boda i sumnjamo da mogu da ga prekinu u Celju. Ovo je već treći međusobni meč ova dva tima u aktuelnoj sezoni, u prva dva su slavile domaće ekipe, a tako nešto trebalo bi i sada da se dogodi. Celje je postizalo po dva gola u dva prethodna kola i verujemo da će i sada. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.