Sreda, 22/02 - Fudbal, Nemačka, Regionalliga West
22/02Lippstadt 08 vs Schalke 04 IIUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
20/02/2023 19:47
U zaostalom meču nemačke regionalne lige Zapad tim Lipštada dočekuje drugi tim Šalkea iz Gelzenkirhena. Utakmica se igra u sredu u 19 časova.
Lipštad

Nemamo često priliku da analiziramo neki meč iz nemačke regionalne lige koja jeste dosta kvalitetna, ali je ipak ispod kvaliteta prve tri u saveznom rangu. U regionalnoj ligi Zapad sastaju se domaći Lipštad i drugi tim bundesligaša Šalkea. U ovoj ligi u vođstvu je ekipa Minstera, prošlogodišnjeg trećeligaša i sva je prilika da će oni biti najbolji i na kraju, s tim da ih potpm tek očekuje baraž sa prvoplasiranim timom iz neke druge regionalne lige. Što se Lipštada tiče oni su u sredini tabele, na 10. mestu i bez opasnosti po status. Mogu da igraju rasterećeno ali nisu bili preterano uspešni u prve tri utakmice u drugom delu sezone. Na tri ofigrana meča nisu pšobedili, imaju poraz i dva remija. U prethodnom kolu odigrali su 1:1. na gostovanju kod novajlije Durena.

Šalke II

Za razliku od prvog tima ekipe iz Gelzenkirhena njihova druga ekipa nema problema oko plasmana u prvenstvu. Nalaze se na 8. mestu, bez šansi da se bore za prvu poziciju ali smatramo da im to i nije bio cilj. Opstanak im nije ugrožen, pa i oni imaju mogućnost da igraju bez pritiska i pokušaju da promovišu neke nove fudbelare koji bi u dogledno vreme mogli da ponesu i dres prvog tima, bez obzira da li će Rudari ostati u Bundesligi ili ponovo ispasti u Cvajtu. I Šalke II je odigrao tri meča u 2023. godini, imaju pobedu, remi i poraz, i to se nekako uklapa u njihova očekivanja. Važe za izuzetno efikasan tim i prosečno u prvenstvu daju više od dva gola po meču.

Predlog

Gosti jesu nešto kvalitetniji ali je to zanemarljivo za ovu ligu u kojoj su iznenađenja skoro pravilo a ne izuzetak. To se videlo i u prvom delu sezone kada je Lipštad slavio u Gelzenkirhenu sa 3:1. Kada pogledamo prethodnu sezonu u njoj je Šalke bio uspešniji i dobio je oba meča sa ovim rivalom. Teško je odrediti ko je bliži uspehu, pa se odlučujemo za golove. Pošto nijedna od ove dve ekipe nema obavezu osvajanja bodova verujemo u otvorenu igru i dosta golova. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.54 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.