Sreda, 22/02 - Fudbal, Međunarodni, Recopa Sudamericana
22/02Independiente del Valle vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/02/2023 06:37
U Južnoj Americi nas kao uvertira za početak klupskih takmičenja svake sezone očekuje Rekopa Sudamerikana, što je između ostalog i duel tima koji je došao do trofeja u Kopa Libertadores, ali i do naslova prvaka u Kopa Sudamerikana. Ovog puta će snage odmeriti Independijente i Flamengo, a početak ovog susreta je zakazan za 01:30h.
Independijente

Fudbaleri Independijentea su na sjajan način otvorili i ovu sezonu, pošto je ova ekipa došla do trofeja u Superkupu Kolumbije i to nakon ubedljivog trijumfa nad Aukasom, pošto je taj susret završen rezultatom 3:0.
Inače, poznato je da je kolumbijski predstavnik prošle sezone došao do trofeja u Kopa Sudamerikana i to nakon trijumfa u finalnom meču nad favorizovanim Sao Pauolom, a taj susret je završen rezultatom 0:2, što je bilo veliko iznenađenje za sve poznavaoce južnoameričkog fudbala.
Što se tiče kolumbijskog šampionata, prošlu sezonu je ova ekipa završila na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Aukas.

Flamengo

Iako Flamengo prošle sezone ponovo nije blistao u brazilskom šampionatu, gde tim sa Marakane nije uspeo da dođe do trofeja, ono što je veoma važno je što je ova ekipa uspela da dođe do trofeja u Kopa Libertadores i to nakon trijumfa u finalnom susretu nad Atletiko Paranensom.
Taj susret je završen pobedom Flamenga od 1:0, a pobedonosi pogodak delo je Gabrijela Barbose u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.
Ne treba zaboraviti da ova ekipa trenutno igra u brazilskom državnom prvenstvu i nalazi se na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Botafogo.

Naš predlog

Mišljenja smo da je brazilski predstavnik na papiru daleko bolji tim i da će Flamengo to i pokazati u ovom prvom susretu Rekopa Sudamerikane, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremla koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.