Četvrtak, 23/02 - Fudbal, Meksiko, Primera
23/02Kruz Azul vs Atlas1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/02/2023 06:44
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel iz meksičkog fudbala, a ovog puta je reč o duelu između Kruz Azula i Atlasa. Susret između ova dva tima je zakazan za 03:05.
Kruz Azul

Mora se priznati da smo od Kruz Azula očekivali dosta više kada je u pitanju ovogodišnje izdanje meksičkog šampionata, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda što je zaista premalo.
Do sada je šesnaestoplasirani tim na tabeli odigrao šest mečeva u najkvalitetnijem rangu meksičkog fudbala i ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak četiri poraza.
U prošlom kolu je Kruz Azul i došao do svog prvog trijumfa u sezoni i to na gostovanju kod Pueble, kada je bilo 1:3.

Atlas

Što se tiče Atlasa, mora se priznati da smo i od ovog tima daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju meksičkog šampionata.
Naime, ovaj tim se u ovom trenutku nalazi na trinaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva ne donosi plasman u doigravanje, što će bez ikakve sumnje i biti primarni cilj za ekipu Atlasa.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli doživeo novi poraz, ruku na srce na svom terenu protiv favorizovanog Tigresa koji i ovog puta slovi za jednog od glavnih favorita za naslov prvaka.

Naš predlog

I jedni i drugi imaju dosta problema na startu šampionata, međutim, deluje da forma Kruz Azula, za razliku od Atlasa ide uzlaznom putanjom, pa vam hrabro preporučujemo da ovde odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.