Četvrtak, 23/02 - Fudbal, Brazil, Paulista, Serie A1
23/02Palmeiras vs Bragantino1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/02/2023 13:10
Brazilsko državno prvenstvo je uveliko u toku, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Palmeirasa i Bragantina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:35h.
Palmeiras

Fudbaleri Palmeirasa su prošle sezone došli do naslova prvaka u Seriji A, a svakako da ova ekipa i na startu nove sezone ima velike ambicije.
Trenutno se Zeleni nalaze na prvom mestu na tabeli grupe B Pauliste, uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Sao Bernardo koji igra fantastično u poslednje vreme, pošto je ta ekipa vezala čak pet pobeda u prvenstvu.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Brazila remizirao na gostovanju kod Korintijansa, a taj susret je završen rezultatom 2:2.

Bragantino

U ovom trenutku se Red Bul Bragantino nalazi na drugom mestu na tabeli grupe A Pauliste, uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Botafogo, ali i uz samo bod viška u odnosu na trećeplasirani Santos, koji između ostalog i jeste glavni favorit za prvo mesto na tabeli.
Do sada je Bragantino odigrao devet mečeva u Paulisti i ostvario četiri trijumfa, dva remija i tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala loš meč na gostovanju kod Akva Sante, pošto je domaćin na tom susretu slavio sa 1:0.

Naš predlog

Neosporni kvalitet je na strani domaćina, pa vam najviše zbog toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.