Četvrtak, 23/02 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
23/02Union Berlin vs AjaksDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
22/02/2023 12:32
U četvrtak su na programu revanš mečevi šesnaestine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Union Berlina i Ajaksa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Union Berlin

Fudbaleri Union Berlina igraju sjajno ove sezone, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno deoba prvog mesta na tabeli Bundeslige, pošto tim iz prestonice ima isti broj bodova kao i Bajern Minhen i Dortmund, koji svakako i jesu glavni favoriti za naslov prvaka.
U prošlom kolu je ova ekipa propustila da se osami na čelu tabele, pošto je na svom terenu odigrala meč bez golova protiv Šalkea, a taj duel je završen bez golova.
Inače, u prvom meču nokaut faze Liga Evrope, nemački predstavnik je remizirao na gostovanju kod Ajaksa, kada takođe nije bilo golova, što je bez ikakve sumnje jedan izuzetno dobar rezultat za klub iz prestonice Nemačke.

Ajaks

Ajaks godinama unazad postiže zapažene rezultate u evropskim takmičenjima, međutim, oni ni blizu nisu toliko dobri kao polufinale Lige šampiona iz sezone 2019. godine, kada je klub iz Amsterdama bio nadomak plasmanu u veliko finale.
Ovog puta su Kopljanici učešće u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju završili na trećem mestu na tabeli i morali su se zadovolji sa nastavkom takmičenja u Ligi Evrope.
Kada je prvenstvo u pitanju, nakon jedne krize rezultata, Dušan Tadić i drugari su vezali četiri trijumfa i trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Fejnord.

Naš predlog

I jedni i drugi će dati sve od sebe da dođu do plasmana u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, a mišljenja smo da nam sve to može doneti i golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.