Četvrtak, 23/02 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
23/02Fiorentina vs Sporting BragaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
22/02/2023 12:40
Četvrtak nam donosi revanš mečeve šesnaestine finala Lige konferencija, a ovog puta smo za vas analizirali susret koji će biti odigran na \"Artemio Frankiju\" gde će fudbaleri Fiorentine odmeriti snage sa Bragom. Početak susreta je zakazan za 21h.
Fiorentina

Ponovo Fiorentina ne igra onako kako su to svi očekivali u Seriji A, pošto se "ljubičasti" trenutno nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz osam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Viola samo remizirala na svom terenu protiv Empolija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Ipak, italijanski predstavnik ove sezone zaista blista u Ligi konferencija a to smo najbolje imali prilike da vidimo na gostovanju kod Brage, kada je Fiorentina bez većih problema slavila sa 0:4 i praktično obezbedila sebi plasman u osminu finala.

Braga

Braga ove sezone blista u Primeiri, i vrlo lako se može desiti da tim sa Kamenoloma na kraju dođe do treće pozicije na tabeli koja kao što je dobro poznato znači i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a sve to nakon nekoliko sezona u kojima je ovaj tim šampionat završavao na četvrtoj poziciji.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga portugalskog fudbala Braga je bez većih problema na svom terenu savladala Aruku i prišla drugoplasiranom Portu na samo dva boda zaostatka.
Što se tiče Lige konferencija, deluje da je sve gotovo po portugalskog predstavnika, pošto je Fiorentina u prvom meču slavila sa 4:0.

Naš predlog

Ne treba očekivati da Braga sustigne ogromnu prednost Fiorentine iz prvog susreta, međutim, deluje da bi i ovaj susret na stadionu "Artemio Franki" mogao da nam donese dosta golova pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.