Petak, 24/02 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
24/02Legia Warszawa vs Widzew Łódź1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/02/2023 13:03
Poljska Ekstraklasa se polako ali sigurno zahukatava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Legije i Viđeva. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Legija

Fudbaleri Legije igraju dosta dobro ove sezone, međutim, veliko je pitanje da li će to biti dovoljno za naslov prvaka, pošto se u ovom trenutku tim iz Varšave nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Rakov.
U poslednje vreme jedan od najtrofejnijih poljskih klubova igra na veoma visokom nivou, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na teškom gostovanju kod Pjasta, pošto je taj meč završen rezultaatom 0:1.

Viđev

Što se tiče Viđeva, utisak je da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na visokom četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani Leh, a poznato je da to treće mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.
U prošlom kolu je tim iz Lođa odigrao još jedan sjajan meč i na svom terenu pobedio Slask rezultatom 1:0.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Legija makar na papiru daleko kvalitetniji rival od Viđeva, i mišljenja smo da će tim iz Varšave to i da pokaže na terenu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.