Petak, 24/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
24/02Lil vs Brest1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/02/2023 13:08
Od petka su na programu mečevi 25. kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lila i Bresta. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Lil

Iako nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, fudbaleri Lila kako prvenstvo prolazi pružaju sve bolje partije, pa se u ovom trenutku popularne Doge nalaze na šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na petoplasirani Ren, a upravo to peto mesto je i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Francuske odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod PSŽ-a, međutim, to nažalost nije bilo dovoljno za trijumf, pošto je domaćin golom Mesija u sudijskoj nadoknadi slavio sa 4:3.

Brest

Nema nikakve sumnje da će primarni cilj Bresta i ove sezone biti opstanak u društvu najboljih, ali svakako da to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih, a trenutno Brest ima samo bod viška u odnosu na sedamnaestoplasiranu Troju.
U prošlom kolu je ovaj tim odigrao jedan loš meč na svom terenu protiv Monaka, i doživeo novi poraz, a taj susret je tim iz Kneževine rešio u svoju korist rezultatom 1:2.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, Lil prosto mora da pobeđuje na svom terenu a mišljenja smo da će se to ovog puta i desiti zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.