Petak, 24/02 - Fudbal, Italija, Serija A
24/02Lecce vs Sasuolo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/02/2023 14:19
U subotu je fantastična ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Lećea i Sasuola. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Leće

Fudbaleri Lećea pružaju sjajne partije u poslednje vreme, a trenutno se ekipa koja je prošle sezone igrala u Seriji B nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, pa je sva prilika da ćemo tim sa stadiona "Via del Mare" i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala još jedan sjajan meč i uspela da slavi na gostovanju kod favorizovane Atalante, a taj susret u Bergamu je završen pobedom gostiju rezultatom 1:2.

Sasuolo

Sasuolo poput Lećea igra dosta dobro u poslednje vreme, iako je tim iz Ređo Emilije u prošlom kolu poražen na svom terenu od Napolija, što je donekle i razumljivo s obzirom da prvoplasirani tim na tabeli igra nestvarno dobro ove sezone.
U ovom trenutku se Domeniko Berardi i drugari nalaze na petnaestom mestu na tabeli i opstanak zaista ne bi smeo da se dovede u pitanje, pošto Sasuolo trenutno ima sedam bodova viška u odnosu na Veronu, koja zauzima osamnaesto mesto na tabeli.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj meč na stadionu "Via del Mare" donese dosta golova, ali ipak vam pre toga savetujemo da probate sa jedinicom pošto Leće u poslednje vreme igra fantastično.
Kvota na pobedu domaćina u kladionici Mozzartbet je 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.