Subota, 25/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
25/02Vest Hem vs Notingem Forest1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/02/2023 01:28
Za Čekićare svaka je naredna utakmica kvalifikaciona. U subotu na Olimpijski stadion dolazi povratnik u elitu Notingem Forest. Meč se igra od 16 časova.
Vest Hem

Tri utakmice bez pobede ponovo su spustile Vest Hem u zonu ispadanja. Čekićari su trenutno 16. na tabeli Premijer lige i moraju da povedu računa jer je sve manje vremena da pobegnu u bezbednu zonu. Od nekog boljeg plasmana izgleda da nema ništa, pa je njima ostalo da ovog proleća urade nešto više u Evropu, jer je, po svemu sudeći, naredne jeseni neće videti. Pre prošlonedeljnog poraza na Vajt Hart Lejnu od Totenhema imali su dva vezana remija, prvo i Njukaslu, a onda i sa Čelsijem na svom stadionu. Ne može se reći da su neuspesi kada remitirate sa Svakama i Plavcima, ali je Vest Hem u takvoj situaciji da mu samo pobede odgovaraju.

Notingem Forest

Šumari su iznenadili Mančester Siti u prošlom kolu i otkinuli mu dva boda igrajući 1:1 na svom Siti Graundu. Taj ishod najviče je obradovao fudbalere Arsenala, koji su tako opet ostali sami na vrhu tabele. Notingem igra mnogo bolje nego na početku sezone, ali je još uvek daleko od obezbeđenog opstanka, što je njima prioritetni cilj u prvoj povratničkoj sezoni u eliti posle više od dve decenije. Trenutno se nalaze na 13. mestu sa 25 osvojenih bodova, što je za pet više od Vest Hema, njihovg sadašnjeg rivala i prvog tima ispod crte. Šumari nisu preterano uspešni kada napuste svoj grad ove sezone, pa su tako do sada ostvarili samo jedan gostujući trijumf, ali vrlo važan, u Sautemptonu protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

Predlog

Za Notingem bi uspeh bio i osvajanje boda u Londonu, a svakako da bi pobeda bila zlata vredna. Imaju Šumari kvalitet za tako nešto, doveli su gomilu novih igrača, ali je Vest Hem, po našem mišljenju, kompaktnija ekipa i u ovoj utakmici ima mnogo veći motiv. Zato je naš predlog jedinica i smatramo da će se Čekičari revanširati za poraz na početku sezone u Notingemu. Koeficijent za pobedu domaćina u kladionici Meridianbet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.