Nedelja, 26/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
26/02Rems vs Tuluz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/02/2023 02:00
Jako zanimljiv meč očekuju nas u Remsu u okviru francuske Lige 1. On se igra u nedelju sa početkom od 15 časova.
Rems

Čuda čini Rems u prethodnom periodu sa zanimljivi trenerom na klupi. Naime, šef struke Remsa je Vilijam Stil, i ne treba da vas čudi ako niste čuli za njega, jer pre Remsa niko i nije. Radi se o čoveku koji je fudbal pratio samo kao obožavalac Fudbal menadžera, ali je preko te igre postao i vrstan poznavalac prilika u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Sa njim na klupi Rems je započeo seriju dobrih rezultata i upravi ne pada teško što mora da plati kaznu posle svake utakmice jer njihov trener nema PRO licencu. Rems je rekorder po broju remija, imaju ih već 13 posle 24 odigrana kola, i mada su doživeli samo četiri poraza, zbog velikog broja remija nalaze se tek na 10, poziciji. Nije to ništa strašno, ovaj klub i nema neke velike ambicije i sasvim je dovoljno da obezbedi opstanak što pre. U prvenstvu nisu poraženi na poslednjih 16 utakmica, a u tom intervalu samo su jedan meč izgubili u KUpu Francuske i to baš od Tuluza.

Tuluz

Gsti su povratnici u elitni rang francuskog fudbala i mođe se reći da su se, za sada, odlično snašli. Na tabeli zauzimaju 11. mesto sa 32 boda, što je 13 više od prvog tima u zoni ispadanja. Na svom terenu igraju mnogo bolje nego na strani, pa su tako bez poraza na poslednjih šest duel kada su bili domaćini,računajući i Ligu 1, ali i Kup Francuske. Baš u kupu su pobedili nedavno Rems, bilo je 3:1, i tako se plasirali u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja. Videćemo mogu li da urade nešto više u kupu, to će umnogome zavisiti i od žreba, ali u prvenstvu nemaju megalomanske ambicije. U prethodnom kolu su odigrali više nego zanimljiv meč sa Marsejom na svom terenu u kome su poraženi, posle preokreta, sa 3:2.

Predlog

U kup utakmici Tuluz je bio ubedljiv protiv remsa i dobio ga sa 3:1. Tada su gosti postigli počasni pogodak tek pred sam kraj meča, a to nisu uspeli da urade u prvenstvenom okršaju kada je Tuluz sredinom septembra slavio minimalan trijumf. Mislimo da bi Rems sada moga da se, bar malo, revanšra timu koji ga je već dva puta pobedio ove sezone i zato predlažemo jedinicu na meču u Remsu. Za pobedu domaćina u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent koji iznosi 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.