Subota, 25/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
25/02Anže vs Lion1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
24/02/2023 12:38
U subotu nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Anžea i Liona. Susret između ova dva tima je zakazan za 17:05h.
Anže

Fudbaleri Anžea igraju jako loše ove sezone i kako sada stvari stoje vrlo je moguće da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u Ligi 2.
Naime, u ovom trenutku se Anže nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo deset osvojenih bodova, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je "fenjeraš" očekivano poražen na gostovanju kod Strazbura, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Na poslednjih pet mečeva Anže je doživeo čak tri poraza, uz dva remija, a deluje da će ta negativna serija biti produžena i nakon ovog meča sa Lionom.

Lion

Nema nikakve dileme da su fudbaleri Liona najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na devetoj poziciji, uz čak osam bodova manjka u odnosu na petoplasirani tim na tabeli, a poznato je da je to mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.
Nakon jedne serije dobrih rezultata u prošlom kolu je tim sa Žerlana doživeo novi poraz, i to na teškom gostovanju kod Oskera, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

U poslednje vreme Lion igra dosta dobro u gostima, a na sve to je ovog puta protivnik Anže kome ne cvetaju ruže ove sezone, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.