Nedelja, 26/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
26/02Monako vs Nica1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/02/2023 13:00
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a jedan od njih se svakako igra i u Kneževini, gde će fudbaleri Monaka ugostiti Nicu. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17:05.
Monako

Fudbaleri Monaka igraju sjajno u poslednje vreme, što će nam verovatno i najbolje potvrditi podatak da je ova ekipa na četiri poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa, što je u ovom trenutku dovoljno za treće mesto na tabeli koje inače na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala sjajan meč na gostovanju kod Bresta i slavila rezultatom 1:2, ali je nažalost u četvrtak Monako eliminisan iz daljeg toga Liga Evrope, nakon poraza od Bajera iz Leverkuzena.

Nica

Nica takođe igra na jednom veoma visokom nivou u poslednje vreme, pošto je ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan remi, međutim, veliko je pitanje da li će sve to biti dovoljno za plasman u neko od evropskih takmičenja, pošto je tim sa Azurne obale pružao jako loše partije u prvom delu šampionata.
U prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli na svom terenu remizirao protiv Remsa, koji takođe igra sjajno u poslednje vreme, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.

Naš predlog

Monako sasvim sigurno želi da se iskupi svojim navijačima zbog ispadanja iz Liga Evrope, a na sve to tim iz Kneževine igra sjajno u poslednje vreme na svom terenu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.