Nedelja, 26/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
26/02Porto vs Gil VicenteUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/02/2023 13:08
Portugalska Primeira odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Porta i Žil Visentea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Porto

Fudbaleri Porta igraju sjajno u poslednje vreme, a trenutno se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku.
U prošlom kolu su popularni Zmajevi slavili na svom terenu protiv ekipe Rio Avea, što je između ostalog bio i peti trijumf u poslednjih pet mečeva.
Nažalost, izabranici Serža Konseisaa su poraženi u prvom meču osmine finala Lige šampiona na gostovanju kod Intera, kada je bilo 1:0, ali daleko od toga da se portugalski predstavnik obrukao na tom susretu.

Žil Visente

Što se tiče Žil Visentea, primarni cilj ove simpatične ekipe će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje to se zaista ne bi smelo dovesti u pitanje.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na timove kojie se nalaze u zoni ispadanja, pa je sva prilika da ćemo Žil Visente i naredne sezone gledati u Primeiri.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu sa Vizelom, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Pitanje pobednika ovog susreta se zaista niti jednog sekunda ne bi smelo dovesti u pitanje, a po svemu sudeći će nam ovaj duel na stadionu "Dragao" doneti i dosta golova, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.