Ponedeljak, 27/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
27/02Sporting CP vs EstorilUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
26/02/2023 11:34
Portugalska Primeira nam je i ovog vikenda donela dosta zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Estorila. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Sporting

Fudbaleri Sportinga imaju dosta problema ove sezone, i kako sada stvari stoje vrlo je neizvesno da li ćemo ekipu iz Lisabona naredne godine gledati u Ligi šampiona.
Naime, u ovom trenutku se popularni Lavovi nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na trećeplasiranu Bragu, što je zaista ogromna razlika, pogotovu za prvenstvo poput portugalskog.
Inače, u prošlom kolu je Sporting slavio na gostovanju kod Čaveza, a taj duel je završen rezultatom 2:3.

Estoril

Što se tiče Estorila, ova ekipa za primarni cilj ima opstanak u društvu najboljih, i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji učesnik grupne faze Liga Evrope nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli, što bi trebalo da bude dovoljna zaliha pred nastavak šampionata.
U prošlom kolu je inače Estoril poražen na svom terenu od Fereire (1:3).

Naš predlog

Utisak je da će Sporting bez većih problema doći do trijumfa na ovom duelu protiv Estorila, koji nam po svemu sudeći može doneti i dosta golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.