Ponedeljak, 27/02 - Fudbal, Italija, Serija A
27/02Verona vs Fiorentina1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/02/2023 11:44
U ponedeljak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Verone i Fiorentine. Susret između ova dva tima je zakazan za 3.25.
Verona

Fudbaleri Verone su igrali jako loše u prvom delu šampionata, i veliko je pitanje da li će ova ekipa na kraju uspeti da dođe do opstanka u društvu najboljih, što se primera radi prošle sezone nije ni dovodilo u pitanje.
Naime, u ovom trenutku se ekipa iz grada ljubavi nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na sedamnaestoplasiranu Speciju, koja je u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je Verona pružila dosta dobar otpor na gostovanju kod Rome, ali su ipak izabranici trenera Zafaronija poraženi sa 1:0.

Fiorentina

Fiorentina je sredinom nedelje uspela da dođe do plasmana u osminu finala Lige konferencija, pošto je italijanski predstavnik bio bolji u dvomeču od Brage, koja igra na veoma visokom nivou ove sezone.
Međutim, Viola ima ogromnih problema u italijanskoj Seriji A gde ova ekipa na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf i trenutno se nalazi na petnaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu su Luka Jović i drugari samo remizirali na svom terenu protiv Empolija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Utisak je da je Fiorentina pomalo i umorna zbog obaveza u Ligi konferencije, a na sve to su Veroni preko potrebni bodovi u borbi za opstanak, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 3.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.