Utorak, 28/02 - Fudbal, Engleska, Liga 1
28/02Portsmouth vs Bolton VonderersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
27/02/2023 14:07
Ovaj meč engleske Lige 1 trebalo je da se igra još u okviru 11. kola, a igraće se ovog utorka u 20.45.
Portsmut

Portsmut je u dobroj formi u prethodnih dvadesetak dana i na poslednja tri meča u prvenstvu osvojili su deset bodova. Takođe je zanimljivo reći da za tim 270 minuta nisu primili ni gol. Savladali su Barton i Čeltenam na svom terenu sa 1:0 odnosno 4:0, dok su bez golova igra na gostovanju Linkolnu. Još uvek su daeko i od plasmana u doigravanje, i to je njihov naredni cilj u preostalom delu sezone. Portsmut je trenutno na 100. mestu, a od Derbi Kauntina, poslednjeg tima u zoni plej-ofa imaju čak 12 bodova manje, doduše uz mače manje odigran. Pobeda nad Boltonom ostavila bi ih u konkurenciji za doigravanja, adok bi ih poraz možda i definitivno izbacio iz trke.

Bolton

Vonderersi su možda u najboljoj formi od početka prvenstva. U poslednjih deset kola imaju osam pobeda i dva poraza. Sa takvim učinkom stigli su do 4. pozicije sa samo bodoma manje od trećeplasiranog Ipsviča. Ipak, ni treće mesto ne donosi ništa osim plasmana u plej-of pošto će direktno u Čempionšip samo dve prvoplasirane ekipe na kraju regularnog dela prvenstva. Sada su na tim pozicijama Šefild Venzdej i Plimut koji od Boltona imaju 6 odnosno devet bodova manje, ali je problem i to što je Bolton odigrao meč više od Plimuta i čak dva od Šefilda. Ima još dosta da se igra i Vondedersi imaju čemu da se nadaju ukolio sačuvaju formu u kojoj su sada. U subotu je Bolton slavio protiv Port Vejla sa 2:1, dok su na poslednjem gostovanju izgubili od Vajkomba sa 1:0.

Predlog

Pre mesec i po dana ove dve ekipe odigrale su međusobni duel planiran za drugi deo prvenstva a sada igraju meč koji je trebalo da se odigra krajem leta. Taj meč Bolton je dobio sa ubedljivih 3:0 i sada je blagi favorit i kao gost.  Ipak, Portsmut ima čvrstu odbranu pto je pokazao u prethodnom periodu i zato naš izbor nije konačan ishod već igra na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.