Utorak, 28/02 - Fudbal, Švajcarska, Schweizer Cup
28/02Tun vs Jang Bojs1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
27/02/2023 19:30
Ekipa iz Berna blizu je titule u Švajcarskoj, a pokušaće da osvoji duplu krunu. U četvrtfinalu se sastaju sa ekipom Tuna, članom Čelendž lige. Meč je na programu u utorak 20.15.
Tun

Ekipa Tuna je u odličnoj formi u poslednje vreme i u prethodna četiri kola tri puta su pobedili i jednom igrali nerešeno. Pored toga, u osmini finala kupa eliminisali su ekipu Lucerna, člana Super lige. Tun je osvežio svoje nade da mogu da se vrate u Super ligu, ova sezona je posebna pošto dve ekipe iz druge lige direktno idu u elitu, a čak i treća ima šansu preko baraža. To je iz razloga što se Super liga širi za dva kluba u narednoj sezoni. Tun je trenutno na petom mestu i trebaće mu još dosta pobeda da sustignu makar trećeplasiranu Lozanu koja ima devet bodova više. U kupu su već napravili dosta, pre Lozane izbacili su Ksamaks, a u prvom kolu nižerazredni Bule.

Jang Bosj

Čini nam se da \'\'mladi momci\'\' iz Berna neće imati velikih problema da, posle godinu dana pauze, vrate titulu u svoje vitrine. Njihovu dominaciju, koja je trajala četiri uzastopne godine, prekinuo je Cirih u prošlom prvenstvu, ali sada Jang Bojsi nisu dozvolili nikom da im bude blizu. Nije to toliko zbog njihovih ubedljivih igara, i oni često gube bodove, već nam izgleda da su svi ostali timovi znatno slabiji. Sada se okreću kupu, žele da osvoje duplu krunu kad već ništa nisu uradili u Evropi. Gostovanje u Tunu nije lako, a pre ove ekipe već su eliminisali dva drugoligaša iz Lozane, Lozanu Ouši i Lozanu. U prvenstvu su bez poraza od 4. septembra, ali su u prethodna četiri kola čak tri puta ostajali bez pobede.

Predlog

Da je prvenstveni meč možda bi Tun i mogao da iznenadi Jang Bojse, ali u kupu popravnog nema i \'\'mladi momci\'\' moraju maksimalno ozbiljno da shvate rivala. U Tunu nisu gostovali više od dve godine, pšto su u sezoni 2020/21 fudbaleri Tuna ispali iz elite. Naš predlog je dvojka za koju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.