Sreda, 01/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
01/03Spartak Subotica vs Novi Pazar1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/02/2023 19:44
U 24. kolu Super lige Srbije na Spartak u Subotici dočekuje odlični Novi Pazar. Meč na severu zemlje igra se u sredu u 16. časova.
Spartak

Golubovi su bez pobede u nastavku sezone, na četiri odigrane utakmice imaju tri poraza i jedan remi, pa nije čudo da su se našli na trećem mestu otpozadi. Mnogo se više očekivalo od Subotičana u aktuelnoj sezoni, imaju vrlo iskusnu ekipu sa par kvalitetnih pojedinaca, a ove zime im je stigao i Ado iz Šerifa, koji će tu biti verovatno do leta kada će preći u Crvenu zvezdu. Spartak je izgubio od Čukaričkog i Partizana na svom stadionu, kao i od Javora u Ivanjici. Prijatno su iznenadili prošlog vikenda kada su u derbiju severa podeili bodove sa TSC-om u Bačkoj Topoli i to posle minusa od dva gola. Sada su Golubovi na 14. mestu sa 19 bodova i imaju male izglede da se domognu plej-ofa.

Novi Pazar

Pazarci su jedno od pijatnijih iznenađenja ove sezone i gotovo sigurno ćemo ih gledati u plej-ofu po završetku regularnog dela prvenstva. Sada su na odličnom 5. mestu sa čak 15 bodova više od prvog tima ispod crte koja deli tabelu na dva dela. Sudeći po njihovim igrama ne postoji mogućnost da izgube toliku prednost i završe u plej-autu. Dakle, ostaje im cilj da pokušaju da se plasiraju za igranje u Evropi, ali verujemo da čak i da ne uspeju u tome niko neće biti nezadovoljan. Parazci su osvojili čak deset bodova u nastavku sezone, imaju tri pobede i jedan remi. Na stadionu kraj Jošanice pobedili su TSC i Mladost GAT, slavili su i na teškom gostovanju u Kruševcu, a samo su protiv Radničkog u Nišu odigrali nerešeno. Na te četiri utakmice mreža im se zatresla samo jednom.

Predlog

U prvom delu sezone Novi Pazar je slavio protiv Spartaka na svom terenu sa 2:0. Parazci su slavili i na poslednja dva okršaja protiv ovog rivala u Subotici, odigranih prethodne sezone i mnogi bi rekli da su sada još veći favoriti. Međutim, čini nam se da je motiv na strani domaćina, a i prošlogodišnja pobeda u Subotici je mnogo pomogla Pazarcima da izbegnu direktno ispadanje i odu u baraž. Očekujemo da Spartak upiše prvi trijumf u 2023. godini, a za jedinicu se u kladionici Mozzartbet iznosi 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.