Utorak, 28/02 - Fudbal, Italija, Serija B
28/02Palermo vs Ternana1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/02/2023 01:05
Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Peskare i Ternane. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Palermo

Sigurno je da će fudbaleri Palerma učiniti sve što je u njihovoj moći da dođu do plasmana u doigravanje, a u ovom trenutku se tim sa stadiona "Renco Barbera" nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Kaljari, koji zauzima osmu poziciju, što je ujedno i poslednje mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš odigrao slab meč na gostovanju kod Sudtirola, koji je na kraju završen bez pobednika, pošto je bilo 1:1.

Ternana

Što se tiče Ternane, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na jedanaesatoj poziciji na tabeli i zbog loših partija u poslednje vreme je plasman u doigravanje ozbiljno doveden u pitanje, iako se u jednom trenutku ova ekipa nalazila u veoma dobroj situaciji.
Na poslednja četiri susreta ovaj tim ne zna za trijumf u Seriji B, a u prošlom kolu je Ternana doživela poraz na svom terenu od Citadele, a taj susret je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Ukoliko želi da se umeša u borbu za plej-of Palermo do kraja šampionata mora da pobeđuje na svom terenu, a mišljenja smo da će to biti slučaj večeras zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.