Utorak, 28/02 - Fudbal, Francuska, Kup Francuske
28/02Lion vs GrenobleUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
28/02/2023 01:51
U utorak nas očekuje i jedan meč francuskog Kupa i to duel četvrtfinala, u kom će Lion na svom terenu ugostiti Grenobl. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21:10h.
Lion

Svakako da smo od fudbalera Liona daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanju, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka od tima koji se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli koja na kraju šampionata donosi plasman u evropska takmičenja, konkretno u Ligu konferencija.
Inače, u prošlom kolu je tim sa Žerlana odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Anžea, i bez većih problema slavio rezultatom 1:3.

Grenobl

Svakako da je za ekipu Grenobla veliki uspeh i sam plasman u četvrtfinale francuskog Kupa, što znači da će ova ekipa odigrati jedan meč bez velikog pritiska.
U ovom trenutku se član Lige 2 nalazi na sedmom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Bordo, a sigurno je svima poznato da ta pozicija na kraju donosi direktan plasman u Ligu 1.
Inače, u prošlom kolu je Grenobl na svom terenu odigrao meč bez golova protiv prvoplasiranog Avra, što je svakako dobar rezultat.

Naš predlog

Lion ima ogromne ambicije u Kupu, a ovog puta mu u goste dolazi drugoligaš Grenobl, pa je sva prilika da nas očekuje jedan meč sa dosta golova, pogotovu zbog činjenice da gosti nemaju previše opterećenja po pitanju plasmana u narednu fazu.
Kladionica Meridianbet igru 3+ plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.