Četvrtak, 02/03 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
02/03Bayern München vs Crvena ZvezdaUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 155.50
9 / 10 Ulog
28/02/2023 12:40
Utakmica u Audi domu mnogo je važnija za srpski tim koji još uvek ima šanse da se domogne plej-ofa. Meč u kome će debitovati Fakundo Kampaco igra se u četvrtak u 19 čaova.
Bajern

Igrali su Bavarci odlično na teškom gostovanju u Tel Avivu ali su doživeli poraz u finišu meča, iako su posle tri četvrtine imali rezultatsku prednost. Očajno odigran poslednji period koštao ih je trijumfa i oni su ostali na samo 9 pobeda, četiri manje od poslednjeg tima u zoni doigravanja. Nije to neki veliki zaostatak, da je u pitanju početak sezone, ali sada je ostalo još samo devet kola i teško je očekivati da se Trinkijerijev tim može probiti među najboljih osam, taman i da dobije sve mečeve do kraja. Iz tima je, do kraja sezone, ispao Rubit ali se nedavno vratio Vladimir Lučić. Srpski košarkaš nije igrao u Izraelu, ali je zato pre toga bio junak pobede nad Oldenburgom u finalu kupa. U Tel Avivu nije bilo ni Ognjena Jaramaza koji je dobio dozvolu da se priključi srpskoj reprezentaciji. Oni ć igrati protiv Zvezde i pokušati da pomognu Bajernu da doće do desete pobede.

Crvena zvezda

Ne hladan, nego leden tuš doživela je Crvena zvezda u prethodnom kolu na svom parketu od Albe. Bodovi protiv Berlinaca već su bili upisani i čekao se konačno debi Fakunda Kampaca u dresu Zvezde u Evroligi. Znalo se od ranije da su Albatrosi nezgodan rival za Beograđane, ali se smatralo da je Zvezda pobedom u Berlinu jesenas \'\'probila\'\' i taj čep. Ipak, nije bilo tako i Alba je, rasterećenom igrom, slavila u hali \'\'Aleksandar Nikolić\'\'. Sada su šanse Zvezde da budu u Top 8 znatno manje. Do kraja su ostala još devet kola, i čini se da bi crveno-beli morali da dobiju barem sedam utakmica, uz odgovarajuće ostale rezultate. Drugi problem je to što će Kampaco prvi meč igrati nakon senzacionalnog poraza Argentine od Dominikanske Republike i neće Gaučosi igrati na Svetskom prvenstvu, gde su trebali da brane vicešampionsku titulu. Jedino što ide na ruku Ivanovićevom timu je to što će imati ogromnu podršku sa tribina u Audi domu, nešto kao Partizan nedavno.

Predlog

U lošem momentumu Zvezda ide u Minhen ali bi je navijači mogli lako \'\'podići\'\'. Sigurno je da će podrška biti izvanredna, sve karte su odavno prodate, ali problem je to što gosti imaju rezultatski imperativ pošto bi eventualni poraz i definitivno ugasio sve nade oko odlaska u doigravanje. Za Bajern važi suprotno, oni su rasterećeni i kao takvi mogu biti vrlo opasni. Izostanak Rubita, najboljeg igrača tima, svakako će se osetiti,a li će u timu biti kapiten Lučić. Ne treba zanemariti ni Trinkijerijevo iskustvo igranja protiv Zvezde još dok je vodio Partizan sa velikim uspehom. Naš predlog je igra na veći broj poena od ponuđene granice koja je u kladionici CircusBet na 155,5 poena ukupno. Za (+) koeficijent iznosi 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.