Sreda, 01/03 - Fudbal, Italija, Serija B
01/03SPAL vs Frozinone1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
01/03/2023 08:44
U sredu nas očekuju nekoliko veoma interesantnih mečeva iz italijanske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između SPAL-a i Frozinonea. Susret između ova dva tima je na programu u 20 časova i 30 minuta.
SPAL

Fudbaleri SPAL-a imaju ogromnih problema u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije B i vrlo lako se može desiti da ovu ekipu naredne sezone nažalost gledamo u trećoj ligi, što pre početka šampionata zaista niko nije mogao da pretpostavi.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je SPAL odigrao još jedan jako loš meč i doživeo poraz na gostovanju kod Đenove, kada je bilo 3:0.

Frozinone

Fudbaleri Frozinonea igraju fenomenalno ove sezone i kako stvari stoje utisak je da ćemo ovu ekipu naredne sezone gotovo sigurno gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Đenovu, a poznato je da će na kraju prvenstva dva prvoplasirana tima doći do direktnog plasmana u Seriju A.
U prošlom kolu je ipak lider na tabeli mimo svih očekivanja doživeo poraz na svom terenu od Parme, a taj duel je završen rezultatom 3:4.

Naš predlog

Mišljenja smo da će lider na tabeli iskoristiti katastrofalnu formu domaćina i slaviti na ovom gostovanju, pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.