Sreda, 01/03 - Fudbal, Engleska, FA Kup
01/03Šefild Junajted vs Totenhem1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
01/03/2023 08:51
Pored dva zaostala meča Premijer lige, sreda nam donosi i nekoliko veoma zanimljivih susreta u okviru FA Kupa. Za vas smo ovog puta analizirali meč između Šefilda i Totenhema, koji je zakazan za 20 časova i 55 minuta.
Šefild

Fudbaleri Šefilda igraju dosta dobro u Čempionšipu ove sezone a bez ikakve sumnje je najbolji pokazatelj za to i trenutno drugo mesto na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
U prošlom kolu je inače nekadašnji prvoligaš odigrao jedan ne baš najbolji meč na svom terenu protiv Votforda, međutim, na kraju je ipak drugoplasirani tim na tabeli nekako uspeo da dođe do trijumfa.
Što se tiče susreta osmine finala FA Kupa, utisak je ipak da će se Šefild više fokusirati na Čempionšip.

Totenhem

Nakon jedne serije poprilično loših rezultata, Totenhem je ostvario dva veoma važna trijumfa u šampionatu, pa se u ovom trenutku popularni Pevci nalaze na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što između ostalog i jeste primarni cilj ekipe iz Londona.
Nakon trijumfa nad Vest Hemom, u prošlom kolu su Hari Kejn i drugari odigrali još jedan sjajan meč na svom terenu i savladali prebogati Čelsi, a taj susret u Londonu je završen rezultatom 4:0, čime su Pevci pobegli petoplasiranom Njukaslu na pet bodova viška.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, sigurno će se Šefild više fokusirati na Čempionšip, što bi mogao i morao da iskoristi Totenhem, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.