Petak, 03/03 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
03/03Fortaleza vs Deportivo Maldonado1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/03/2023 09:14
U noći između četvrtka i petka nas očekuju revanš mečevi kvalifikacija za Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Fortaleze i Maldonada. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Fortaleza

Svakako da je Fortaleza bila favorit u ovom dvomeču protiv urugvajskog Maldonada, međutim, prvi meč između ova dva tima je završen bez golova, pa će brazilski predstavnik morati dobrano da se pomuči ukoliko želi da dođe do plasmana u finale kvalifikacija.
Inače, Fortaleza se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli "Copa de Nordeste" pa ovaj tim ima velike šanse da se nađe u doigravanju, gde je bez ikakve sumnje Fortaleza uz Sport Resife i Searu najveći favorit za osvajanje trofeja.
Inače, u prošlom kolu prvenstva je Fortaleza slavila na svom terenu protiv Nautika, kada je bilo 2:1.

Maldonado

Maldonadu su i pre ovog polufinala baraža davane veoma male šanse za plasmanom u najkvalitetnije klupsko takmičenje u Južnoj Americi, a žreb je ipak hteo da se ova ekipa u polufinalu sastane za brazilskom Fortalezom, koja je svakako jedan od najvećih favorita za direktan plasman u Kopa Libertadores.
Urugvajski predstavnik je odigrao dobro u prvom meču, koji je završen bez golova.
Što se tiče urugvajskog šampionata, trenutno se Maldonado nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Fortaleza bez većih problema doći do trijumfa na ovom susretu protiv Maldonada, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.