Četvrtak, 02/03 - Fudbal, Rumunija, Liga I
02/03CFR Cluj vs ACU AradUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/03/2023 09:44
U četvrtak je poprilično skromna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kluža i UTE iz Arada. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Kluž

Fudbaleri Kluža ni blizu ne igraju onako dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, a u ovom trenutku se aktuelni šampion Rumunije nalazi na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Farul, koji ruku na srce ima i meč viška pošto je lider na tabeli u utorak slavio na svom terenu protiv Sepsija, rezultatom 2:0.
Što se tiče Kluža, ova ekipa je u prošlom kolu u jednom fantastičnom meču slavila na gostovanju kod Petrolula, a na tom duelu smo videli čak sedam golova, pošto je na kraju bilo 2:5.

UTA Arad

Što se tiče tima iz Arada, nema nikakve sumnje da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se UTA nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, što znaći da ćemo ovu simpatičnu ekipu gledati u plej-autu, i pred ovim timom je izuzetno težak zadatak.
U prošlom kolu je UTA poražena na svom terenu od prvoplasirane Farul Konstance, što je svakako i bilo očekivano, a taj susret u Aradu je završen rezultatom 0:1, što je bio trinaesti poraz ovog tima u najkvalitetnijem rangu rumunskog fudbala.

Naš predlog

Po našem mišljenju će Kluž bez većih problema slaviti na ovom susretu protiv UTE, a deluje da bi ovaj susret mogao da nam donese i dosta golova, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.