Petak, 03/03 - Fudbal, Švajcarska, Čelinđ liga
03/03Yverdon vs WilUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
01/03/2023 13:53
U derbiju švajcarske Čelendž lige sastaju se dve prvoplasirane ekipe- Meč između Iverdona i Vila igra se u petak u 19.30.
Iverdon

Ulog je ogroman ove sezone u drugoj ligi Švajcarske. Menja se sistem takmičenja i elitni rang će od naredne sezone brojati dve ekipe više. Zato iz Čelendž lige u Super ligu direktno neće ići samo jedna ekipa nego dve, a čak će i trećeplasirani tim imati priliku da se preko baraž protiv poslednjeg iz prve lige izbori za članstvo u društvu najboljih. Iverdon se skoro vratio u drugu ligu, tu su tek dve sezone, ali su trenutno na drugom mestu i imaju sasvim realne izglede da se nađu u Super ligi. U prethodna dva kola nisu blistali, remizirali su sa Vaduzom na svom terenu i poraženi su u Tunu u prošlom kolu.

Vil

Lider Čelendž lige biće na teškom ispitu u Iverdonu ali ako žele da se vrate u elitu moraće da dobijaju ovakve mečeve. Liga se malo \'\'razredila\'\', više ne konkurišu gotovo sve ekipe za prva dva mesta, i realno je da o putu u Super ligu odlučuju Vil Iverod, dve Lozane i, eventualno Tun i Arau. Vil je svakako tim sa najviše šansi, a ako nas pitate, smatramo da će im najveći rival bili ekipa Lozane. U drugom delu sezone Vil je krenuo dobro, upisao tri pobede i jedan remi, uz čak 12 postignutih golova. Međutim, prošlog petka su doživeli prvi poraz u 2023. godini, izgubili su na svom terenu od upravo od Lozane sa 2:1. Ostali su na prvom mestu ali sada Lozana prišla na tri boda zaostatka, a na ruku im je išao poraz Iverdona od Tuna, pa i dalje imaju dva boda više od ovog tima.

Predlog

Vil je favorit u Iverdonu, čini nam se da Iverdon nije spreman još uvek za Super ligu, i očekujemo da se ubrzo na vrhu izdvoje Vil i Lozana. Ovo je treći ovosezonski duel Iverdona i Vila a prva dva prišpala su Vilu. Bilo je 3:1 u gostima i 4:0 na domaćem terenu za Vil. I sada verujemo da Vil može postići barem dva pogotka u Iverdonu, a kvota za igru T22+ u kladionici MaxBet iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.