Subota, 04/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
04/03Benfika vs FamalicãoPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
01/03/2023 19:45
Portugalska Primeira polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Benfike i Famalikaa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 22:15h.
Benfika

Fudbaleri Benfike pružaju brutalno dobre partije ove sezone, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno prvo mesto na tabeli portugalske Primeire, uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Porto, koji je u prošlom kolu kiksnuo na svom terenu protiv Žil Visentea, kada je bilo 1:2.
Inače, ne treba zaboraviti ni da klub iz Lisabona igra u osmini finala Lige šampiona, gde je portugalski predstavnik u prvom meču bio bolji od Klub Briža u gostima, kada je bilo 0:2, pa su Orlovi na pragu plasmana u četvrtfinale.

Famalikao

Nakon starta prvenstva koji nije bio baš najbolji, fudbaleri Famalikaa kako vreme prolazi pružaju sve bolje partije.
Naime, na poslednjih pet susreta ova simpatična ekipa je ostvarila tri trijumfa i dva poraza.
U prošlom kolu je Famalikao slavio na svom terenu protiv Portimonensea, a taj susret je završen rezultatom 1:0, što je u ovom trenutku dovoljno za deseto mesto na tabeli, sa čim sasvim sigurno mogu da budu svi navijači ovog tima.

Naš predlog

Benfika igra fenomenalno u poslednje vreme i mišljenja smo da će Orlovi od prvog minuta pokazati klasu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.