Subota, 04/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
04/03Augzburg vs Verder Bremen1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/03/2023 20:43
U 23. kolu nemačke Bundeslige u Augzburg dolazi povratnik u elitu Verder iz Bremena. Meč se igra u subotu sa početkom u 15.30.
Augzburg

Zanimljive rezultate ima Augzburg u drugom delu sezone. Odigrali su Bavarci sedam mečeva, ćetiri puta izgubili i tri puta pobedili. Zanimljivo je to da su poraženi na sva četiri gostovanja a da su slavili sva tri puta na svom terenu i to identičnim rezultatom 1:0. Verujemo da ne bi imali ništa protiv da u takvom ritmu igraju do kraja sezone, poraz u gostima i trijumf u Augzburgu, pošto bi na taj način mnogo pre kraja obezbedili opstanak, što je za njih prioritetni cilj u aktuelnoj sezoni. Sada je Augzburg na 13. mestu sa 24 boda, imaju pet više od prvog tima u zoni ispadanja i jasno je da nema opuštanja. U prošlom kolu su mogli da naprave veliki korak ka opstanku pobedom u Berlinu, a ujedno da domaćina gurnu u provaliju, ali je Herta slavila sa 2:0. Jesenas su imali mnogo više osvojenih bodova na strani, ali su i dalje na 10 donetih sa gostovanja, dok sada u Augzburgu imaju 14 osvojenih.

Verder

Posle dva uzastopna poraza Verder je imao imperativ pobede protiv Bohuma u prethodnom kolu i uspeo je da se izbori s pritiskom. Pobedili su \'\'zeleni\'\' sa 3:0 i tako odmakli daleko od zone ispadanja. Povratnik u elitu je sada na 9. mestu sa 30 bodova i podjednako je udaljen od vrha i dna tabele. Za prvu sezonu posle povrtka iz Cvajte to je sasvim dobro, ali treba podsetiti da se radi o bivšem nemačkom šampionu i klubu koji je, do ispadanja, bio rekorder po broju utakmica u eliti. Na strani su fudbaleri tima iz Bremena solidni, već su četiri puta pobedili i imaju osvojenih 14 bodova, samo dva manje od onoga što su \'\'zaradili\'\' na svom Vezeru.

Predlog

Augzburg je jesenas slavio na Vezeru minimalnu pobedu što je u tom trenutku bilo malo iznenađenje. Sada nas ne bi iznenadio bilo koji ishod u duelu ova dva tima i, realno, šanse su podjednake. Ipak, verujemo da Augzburg može nastaviti sa pobedama na svom stadionu i predlažemo vam jedinicu sa koeficijentom 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.