Subota, 04/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
04/03Midlzbro vs RedingUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
01/03/2023 21:07
Poraz u Birmingemu znatno je umanjio šanse ekipi Midlzbroa da mogu do drugog mesta i direktnog plasmana u Premijer ligu. Protiv Redinga igraju u subotu u 16 časova.
Midlzbro

Londonski tim imao je sjajnu seriju pobeda koja ga je dovela nadomak drugog mesta u engleskom Čempionšipu. U Premijer lgu direktno idu dve prvoplasirane ekipe a gotovo je izvesno da će jedna od njih biti Barnli. Sada je Šefild junajted na drugom mestu, Oštrice imaju sedam bodova više od M\'Boroa, i zato je poraz u Birmingemu protiv Vest Broma u prošlom kolu toliko tragičan za Londonce. Taj poraz stigao je posle pet uzastopnih pobeda, kada se činilo da su u takvom zaletu da će prestići Jorkširce na tabeli. Do kraja sezone ostalo je 12 kola, nije još sve izgubljeno i ako Midlzbro nastavi da vezuje pobede možda mogu ispred Šefilda da završe prvenstvo. Problem je to što su se njima primakli i Blekburn i Milvol, a nisu dalkeo ni Luton, Norič i Votford. Recimo još da je Midlzbro pobedio na poslednjih šest utakmica na svom Riversajdu.

Reding

Plemići će, sva je prilika, imati još jednu bačenu sezonu. Činilo se na početku da će Reding uraditi nešto veliko u aktuelnom prvenstvu, bili su u samom vrhu tabele, a neko vreme i lideri Čempionšipa. Vremenom su počeli da tonu na tabeli, i trenutno su u donjoj polovini, na 14. mestu sa 44 osvojena boda. Opstanak im, realno, nije ugrožen, imaju čak 13 bodova više od prvog tima ispod crte, a to su ustvari sva tri tima u zoni ispadanja, Hadersfild, Blekpul i Vigan. Od plasmana makar u plej-of najverovatnije neće biti ništa, šestoplasirani Luton sada ima deset bodova više. Možda bi to i bilo dostižno kada bi značajnije podigli formu. U tri prethodna kola imaju dve pobede i poraz, ali zato na strani u poslednjih šest utakmica imaju pet poraza i samo jedan remi.

Predlog

Pobeda Midlzbroa ne bi smela da dođe u pitanje. Njima su bodovi neophodni da ostanu u trci sa timovima koji pikiraju drugo mesto i direktan plasman u elitu. Pored toga domaćin je efikasan tim i očekujemo da se mreža Redinga zatrese barem dva puta. Reding je pobedio u prvom delu prvenstva ali sada nema mnogo izgleda. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.